Motorsykkelløp som Superbike, speedway og Moto GP, er veldig populære blant publikum og TV-seere, og heldigvis kan man følge mange av disse løpene også på norsk TV. De beste førerne blir ofte stjerner, og de brukes i reklamekampanjer for å skape blest om sporten eller motorsykkelmerket.

Marc Márquez, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo og Dani Pedrosa er blant de mest kjente førerne i Moto GP. Marc Márquez er en spansk fører som tidligere har konkurrert innen andre klasser. Han ble verdensmester i 125 ccm i 2010. Deretter begynte han å kjøre Moto2. Der ble han på andreplass sammenlagt i 2011, og han vant sammenlagt i 2012. I 2013 begynte han å kjøre Moto GP, og ble verdensmester allerede den første sesongen. Også i år ligger han på førsteplass sammenlagt, med bare ett løp igjen av sesongen.

Sylvain Guintoli og Tom Sykes er blant de mest kjente førerne i Superbike. Tom Sykes er en engelsk fører som kjører for Kawasaki. Sesongen 2013 ble han verdensmester, men i årets sesong måtte han se seg slått av Sylvain Guintoli. Sykes endte på andreplass i sesongen. Franskmannen Sylvain Guintoli er årets verdensmester. Han kjører for Aprilia, som også vant årets konstruktørmesterskap. Marc Márquez og Sylvain Guintoli har hatt en veldig bra sesong i år, og det har blant annet vist seg på oddssider der de begge har hatt veldig lave odds.

Speedway er også en populær sport i Norge, selv om det ikke er noen nordmenn som kjører VM-runder. Men det er både svenske og danske førere med i VM. Danske Nicke Pedersen er en av de mest kjente førerne innen denne sporten. Andre kjente speedwayførere er britiske Tai Woffinden, amerikanske Greg Hancock, australske Darcy Ward og polske Krzysztof Kasprzak. Greg Hancock vant årets sesong, foran Krzysztof Kasprzak og Nicke Pedersen.