Skal man ut og kjøre med sykkelen, har man selvsagt ikke så veldig stort valg når det kommer til klær. Det må være trygt, det må være solid og det må være godkjent av de rette myndighetene.

Her snakker vi selvsagt om en godkjent hjelm, en solid jakke i enten skinn eller annet holdbart materiale og viktig beskyttelse for ben og hender. Mange velger å gå for skinnbukser, men det viktigste er at materialet tåler en støkk. Det samme gjelder for hanskene, og man har absolutt ikke noe å hente på å velge feil sikkerhetsutstyr.

Til hverdags og fest trenger man selvsagt ikke være fullt så voldsom, men man kan allikevel bruke MC-stilen direkte i klesmoten. For mange er dette direkte knyttet til kule og røffe skinnjakker i mange forskjellige farger og utforminger, og disse finnes i godt utvalg på nett.

Dette er et flott startpunkt for å bygge et MC-antrekk som ikke er for kjøring, men som allikevel ikke levner noen tvil om hvem man er. Skinnbuksene blir kanskje å ta det litt langt for de aller fleste, men et par slitte jeans i enten blå eller sort denim kan funke utrolig bra. Man trenger heller ikke å ta helt av med logobruk i for eksempel T-skjorte eller genser, ofte ser det like stilig ut med en helt enkel sort eller hvit T-skjorte, spesielt hvis man får inn litt farger for eksempel i skinnjakken.

Ønsker man å ta den litt mer ut, kan man også velge å hente seg ekstra inspirasjon fra nye eller spesielle motorsykler, og inkorporere enten farger eller andre detaljer fra disse i antrekket. Kanskje kan man også finne smykker, klokker eller annet som også passer inn. Det er i alle fall ingen tvil om at man kommer til å synes med denne stilen.